Spring til indhold

Idéforslag fra naboer

Ecosolar har modtaget to større forslag til projekter i forbindelse med opførelsen af Gudbjerg Solcellepark. Her kan du læse lidt om idéerne.

Gudbjerg Bypark

Parken skal give Gudbjerg og Lakkendrup rekreativ natur i umiddelbar nærhed af begge landsbyer. Desuden går forslaget på, at Byparken kan give en tryg forbindelse via stier til skovområderne vest for Solcelleparken og dermed forbedre de rekreative muligheder for områdets beboere. Forslag til placeringen af parken ses herunder.

Der er endnu ikke udarbejdet forslag til indhold i parken. Er du interesseret i at medvirke i en arbejdsgruppe hører vi gerne fra dig.

Energifællesskab Gudbjerg og Lakkendrup

Svendborg Kommune har foreslået lokalt et energifællesskab, som giver mulighed for varmeforsyning. Energifællesskabet ville muliggøre at overgå til vedvarende varmeforsyning ved hjælp af varmeslanger, som f.eks. kan graves ned i jorden under solcellepanelerne. Alternativt kan undersøges om såkaldte PVT solpaneler med varmeslager kan installeres i en del af solcelleparken. Energifællesskabet skal drives af lokale. Idéen ses illustreret herunder.

Har du idéer til forbedringer eller forandringer, vil vi gerne høre om dem. Vi bringer løbende idèforslag på denne side. Kontakt os her:

da_DKDanish